instaswap review

In april deed ik voor het eerst mee aan #Instaswap. De Spring Edition welteverstaan.
Eerder schreef ik al een blog met tips voor beginnende Instaswappers.
Graag neem ik jullie nog even mee in mijn ervaringen.
De Spring Edition van Instaswap was voor mij de eerste keer dat ik meedeed. Ik vond vooral het beginnen erg moeilijk. Want wat stuur je dan op? Wat is gebruikelijk? Hoeveel cadeautjes? En moet het iets enorm creatiefs zijn? Wat zou goed genoeg zijn voor mijn swapmaatje?
Uiteindelijk besloot ik, nadat ik stiekem ook het Pinterest account van mijn swapmaatje had bekeken, om de lat niet zo hoog te leggen. Het gaat immers om de aardigheid en niet om helemaal in de stress te raken van het swappen…
Het kleurenthema was snel bedacht; alleen maar zwart-wit in het interieur van mijn swapmaatje. En een zwarte hond… Ik had al eerder het idee om een ketting met een foto te maken.
Een Cabochon heet de ketting die ik gemaakt heb. Hele dure naam hè? Op de Instagramaccount van mijn swapmaatje vond ik een mooie foto van haar hond.
De spullen die ik ervoor nodig had bestelde ik bij het Kralenstulpje.
instaswap ketting
Verder zocht ik nog een aantal dingen bij elkaar waarvan ik hoopte dat ze het leuk zou vinden. Alles in zwart-wit natuurlijk.
En ook bij het inpakken bleef ik in het thema, ik deelde af en toe een foto op mijn  Instagramaccount:
instaswapspringedition2016
Toen 18 april was aangebroken werd het echt spannend. Gek genoeg (maar dat had ik al eerder gehoord van anderen), was ik niet zo bezig met het feit dat er ook iemand voor mij een swap aan het maken was. Ik was vooral druk met het maken van mij eigen swap.
En toen ik thuis kwam, stond er ineens een gezellig pakje voor de deur! Wat een feest!
instaswap
En zo ontzettend mooi ingepakt dat het eigenlijk jammer is om uit te pakken. Gelukkig hebben we de foto’s nog ;-)
Ik ben enorm verwend door mijn swapmaatje!
instaswap
Het was ook erg leuk om de foto’s van anderen te zien die aan het uitpakken waren op Instagram. Wat een feestdag met een heleboel blije mensen!
Mijn swapmaatje maakte een mooie foto en bedankte me daarin voor het pakket. Misschien een beetje teleurgesteld door de toch wat minieme reactie; ik weet eigenlijk niet wat ik verwacht had, maar misschien toch meer als 1 fototje op haar account.
Het was erg leuk om mee te doen. Even gedwongen worden om creatief bezig zijn, iets leuks voor een ander doen! In de herfst is er een nieuwe editie, doe jij dan ook mee?
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *