instaswap ideeën

Dit voorjaar ga ik voor het eerst meedoen aan #Instaswap.
Een fijn initiatief van Lynda Hovens op Instagram. Op een bepaalde datum (in 2016 op 18 april) stuur je een pakketje met kleine, bij voorkeur zelfgemaakte cadeautjes naar de Swappartner (die je krijgt als je je opgeeft via de website van Instaswap) via de post.
Omdat alle deelnemers (en dat zijn er veel) foto’s op hun Instagramaccount plaatsen gedurende de swapperiode zijn er veel ‘happyposts’ te zien op Instagram. Om de wereld een beetje leuker te maken.
Omdat ik erg hou van echte post, heb ik besloten om mee te doen. Ik vind het best een beetje spannend. Wie wordt mijn swappartner? Wat zal ik eens leuk inpakken en versturen? Is het leuk om iets zelf te maken en kan ik dat wel? En wat zal degene die het ontvangt ervan vinden? Je merkt het al; ik ben meer bezig met het geven dan het krijgen.
Wat ga je er dan allemaal in doen in zo’n Instaswap-pakket?
Om ideeën op te doen voor wat je allemaal in een Instaswap pakket kunt doen, ben ik aan het zoeken geweest en heb ik een Pinterest bord aangemaakt. Leuke dingen die ik al heb gezien zijn bijvoorbeeld een mini-dromenvanger, sleutelhangers, chocolade en thee.

Foto van teamconfetti.nl


Wat me opvalt is dat de deelnemers het ook heel mooi inpakken, met een kleurthema dat er heel feestelijk uitziet.
Ik hou jullie op de hoogte van mijn Instaswap vorderingen! Doe jij ook mee? Share some kindness!
PS: wil je een pakketje Instaswap-ansichtkaarten verdienen? Check mijn Instagram-account!

 

Een paar tips als je mee wil doen aan #Instaswap:

• Je hebt een Instagramaccount nodig, die je op openbaar zet, zodat je toekomstig swapmaatje kan bekijken wat je leuk vind, waar je mee bezig bent.
• Als je Instagramaccount niet zo veel persoonlijke foto’s bevat, maak dan wat foto’s van je interieur en wat je leuk vind, als inspiratie voor je swappartner.
• Bekijk de Instagramfoto’s van je swappartner goed, zodat je een beetje een indruk krijgt van wat je swappartner (zijn er eigenlijk mannen die meedoen?) leuk vindt. Je kunt natuurlijk ook even google-en op de naam van je swappartner.
• Instaswap hoeft echt niet veel geld te kosten. Kijk wat je hebt liggen of maak het zelf. Daarbij hoef je ook niet mega-creatief te zijn, met een leuk lintje of kaartje ziet een zakje thee er al meteen een stuk gezelliger uit.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. Annette Werkt schreef:

    […] Eerder schreef ik al een blog met tips voor beginnende Instaswappers. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *