websiteteksten niet zelf schrijven

Waarom ik mijn websiteteksten niet zelf heb geschreven

Je website is een dynamisch iets. Dat is een voordeel, want je kunt op elk moment een aanpassing doen. Maar tegelijk is het ook een nadeel. Het is nooit echt af.

Ik ben al een poosje bezig om mijn website onder handen te nemen. Dat ging een beetje tussendoor. Telkens een heel klein stapje, omdat er andere dingen belangrijker leken. Het lukte mij niet om er tijd voor vrij te maken. En ik merkte ook, dat ik het lastig vond. Ik weet zelf precies wat ik doe, maar hoe omschrijf je dat het beste?

Grootste uitdagingen hierbij zijn:
• het gebrek aan tijd
• het gebrek aan kennis
• een tunnelvisie

Uiteindelijk, nadat ik een half jaartje had aangerommeld, heb ik besloten om het uit te besteden. Ik kwam er gewoon niet mee verder, het bleef maar op mijn to-do-lijst staan en ik was niet tevreden.
Met alle input die ik al had verzameld heeft Ida mijn bedrijf perfect tekstueel weergegeven. Eindelijk een to-do afgestreept.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om je website up-to-date te houden of helemaal aan te passen.
Soms is het nodig om met een frisse blik te kijken. Ik kan je hiermee helpen. Samen kijken we naar waar je nu staat, wat er nodig is en ik zorg voor die frisse blik én een actuele website!

Wil je niets missen?
Schrijf je in en ontvang nieuwe artikelen direct in je mailbox.

Als extra bonus ontvang je een directe link naar mijn freebee-pagina met daarop onder andere mijn marketing-inhaakkalender en het social media marketingplan in 60 minuten!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.