mijn 2017

Mijn 2017

Zo op de laatste dag van het jaar komen er van iedereen overpeinzingen over het afgelopen jaar voorbij. De mooiste momenten, voornemens die het best gelukt zijn.
Ik hoef van mezelf het jaar niet op zo’n manier af te sluiten, maar als het dan 31 december is, dan merk ik dat ik het fijn vind om er toch even bij stil te staan. Een heel jaar voorbij en wat heeft 2018 voor ons in petto?

“Tevreden” was het woord dat ik in het begin van het jaar meenam. Ik heb er mee geworsteld. Wat erg tevreden was ik niet. Ik vind namelijk altijd dat het beter kan. Nog steeds trouwens. Maar wat steeds beter lukt, is dankbaar zijn voor wat er wel is. Een lieve man, gezonde kinderen, een fijn huis, leuk werk…
Dankbaar ben ik voor alles dat ik geleerd heb dit jaar, en dat was best veel. Voor de mensen die me bij de hand hebben genomen. Voor de mooie momenten en gezellige dagen.

2017 was voor mij een vrij rustig jaar. Geen diepe dalen en hoge pieken. Een kabbelend jaar. Een jaar waarin ik enorm gegroeid ben. In mijn werk, steeds beter weet waar ik naartoe wil en op welke manier. Ik voel steeds beter wat ik wil. Voel me steeds sterker.

Een heel nieuw jaar ligt weer voor ons. Goede voornemens? Daar doe ik niet aan. Ik ga dit jaar (voor het eerst) wel beginnen met het maken van plannen voor 2018. Aan de keukentafel bij Wenske Pasman en later samen met Erno Hannink voor mijn bedrijf. Ik heb er vooral veel zin in alle nieuwe plannen die ik heb. Mijn website verbeteren, focussen op mijn doelklant, genieten van onze camper…

En.. “tevreden” je blijft ook voor 2018 een uitdaging.

Een fijne jaarwisseling allemaal!

Wil je niets missen?
Schrijf je in en ontvang nieuwe artikelen direct in je mailbox.

Als extra bonus ontvang je een directe link naar mijn freebee-pagina met daarop onder andere mijn marketing-inhaakkalender en het social media marketingplan in 60 minuten!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.