Wie is Annette Smits?

Wie ben ik?

Ik ben Annette Smits, ik assisteer bedrijven zonder marketingafdeling met hun marketing en communicatie. Ik help je om beter zichtbaar te worden. Niet door het schrijven van ellenlange marketing adviesrapporten, maar door praktische tips en tools, ondersteuning en door je het werk uit handen te nemen.

Na mijn studie aan het Cibap in Zwolle heb ik 9 jaar gewerkt als dtp-er/vormgever binnen verschillende bedrijven. In 2007 besloot ik voor mezelf te beginnen, eerst als vormgever, nu als jouw marketingmedewerker op afroep. Ik volg regelmatig cursussen over Facebook Marketing, SEO en WordPress bij de experts in Nederland.

Ik hou erg van koffie met heel veel (liefst warme) melk, ben gek op de witte knetterchocolade van Tony’s, je maakt me blij met een goed boek en een goed gesprek (liefst niet tegelijk), ik hou van post en mooie papiertjes om op te handletteren.
Het is mijn uitdaging om evenveel aandacht te geven aan alle dingen die ik belangrijk vind; mijn kinderen, familie en vrienden, mijn bedrijf, ontspanning.

In mijn werk vind ik niks leuker dan samen met jou te kijken naar je zichtbaarheid. Als je zelf door de bomen met marketingbos niet meer ziet, help ik je heel graag om orde te scheppen in de chaos en keuzes te maken. Zodat je met plezier weer zelf aan de slag kunt om aan je bedrijf te werken.

Ik heb een ‘regelstand’ en als die aanstaat, worden alle hobbels moeiteloos genomen tot de klus geklaard is. Veel dingen doen in korte tijd met een hoog rendement, dat is waar ik plezier in heb en waar ik goed in ben. Ik zit graag bij jou op locatie, omdat ik dan kan zien wat er nodig is en waar de knelpunten zitten.

Als ik langs ben geweest heb je weer een leeg bureau en is ‘nieuws’ ook echt recent. Ik organiseer de zaken zo dat je ze makkelijk zelf bij kunt houden. En indien gewenst, kom ik op regelmatige basis terug om even orde op zaken te stellen.

Actie met blijvend resultaat!

 

2

MARKETING ADVIES - ZZP

Wil je zelf je marketing doen, maar heb je iemand nodig die je op weg helpt?

 

Marketing advies >>

3

MARKETING UITBESTEDEN - MKB

Zoek je een expert aan wie je de marketing van je bedrijf kunt uitbesteden?

 

Marketing uitbesteden >>

Annette Werkt tools