content marketing

Content MarketingVia visual.ly vond ik deze infographic. Prachtig om te laten zien hier, want hij laat precies zien wat ik (onder andere) voor bedrijven doe.
Ik heb inmiddels een aantal bedrijven die mij inschakelen om hun content te managen. Ik plaats voor hen berichten op social media en houd de website bij. Soms met een klein beetje input van de ondernemer, vaak maak ik de berichten zelf. Heel handig voor de ondernemers, want het bijwerken en actueel houden van online materiaal is dat wat je het eerste laat schieten als je druk bent, maar ook gemakkelijk uit te besteden!
Het is handig dat je dan grafische kennis hebt en teksten kunt schrijven.
In de infographic staat: Content Marketeers zijn geen experts in alles, maar weten wel van veel dingen af. Precies zoals ik mezelf zie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *