unieke waarde

Wat is jouw unieke waarde?

Vorige maand besloot ik om mijn eigen website eens onder handen te nemen. Vreemd dat zo’n project me weer helemaal terug brengt bij af… Omdat ik aan het twijfelen sla. Of mijn boodschap wel duidelijk genoeg is. Wat doe ik eigenlijk voor klanten? Wat is dan mijn toegevoegde waarde?
En dan sla ik een beetje door. Ga ik zo vastzitten in mijn denken dat er van ‘doen’ helemaal niets meer komt. Negatieve gedachten stapelen zich op… En mijn energie lekt weg.

Wat is dat toch een worsteling, eentje die ik ook regelmatig hoor bij collega-ondernemers. Omdat je zelf vaak niet ziet waar je zo goed in bent. Wat jouw toegevoegde waarde voor een klant is.
Wat ik merk is dat het vooral lastig blijft als je het zelf wil oplossen. Gek genoeg vind ik het voor anderen meestal gemakkelijker om te zien wie ze zijn als ondernemer, maar maak ik er voor mezelf een potje van.

Ik help je graag om duidelijk te krijgen wat er op jouw website moet staan. In een Marketing Sessie mag je mij alles vragen over communicatie, ik geef je mijn eerlijke advies en we bekijken de mogelijkheden om je succes te vergoten. Met mijn tips en inspiratie kun je daarna zelf weer verder, of we bekijken wat ik voor je kan doen. De sessie vind plaats op een nader te bepalen locatie in de buurt van Doetinchem en kost € 167,- ex BTW. Je plant ‘m direct in op mijn kalender of neem eerst contact op via mail.
En wellicht kun jij daarna een referentie voor mij schrijven en mij vertellen wat ik goed gedaan heb ;-)

Wil je nieuwe artikelen direct in je mailbox ontvangen?

Plus: je ontvangt een directe link naar mijn marketing-inhaakkalender!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.