this or that instagram

Instagram Stories inspiratie: This or That

Instagram Stories zijn een fantastische manier om meer sociaal te zijn. Je kunt jezelf laten zien op een laagdrempelige manier en in contact komen met de doelgroep.

Een van de dingen die erg populair zijn in de Stories zijn de zogenaamde “This or That” lijstjes. Het doel is je volgers een keuze te laten maken tussen twee opties, meestal door te omcirkelen welke optie ze kiezen. Deze ingevulde lijst wordt dan weer gedeeld in de Stories van je volgers, waardoor je bereik enorm groot kan zijn.

Bij de This or That wordt meestal voor een thema gekozen. Bijvoorbeeld eten, kerstmis of vakantie. Kies een thema dat aansluit bij jouw boodschap. Bijvoorbeeld voor een travelkliniek iets met reizen (vakantiebestemmingen, manieren om te reizen), iets over keukens voor een bouwbedrijf, kledingkeuzes voor een kledingwinkel, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Om het meeste uit je This or That te halen, plaats je een lege template (die past binnen je huisstijl, voorzien van je naam!) in je Stories, zodat je volgers deze kunnen kopiëren, invullen en delen. Vraag om jou te taggen, zodat je hun antwoorden kunt zien en je kunt reageren, want dat is wat je uiteindelijk wil op social media; sociaal zijn. Dus terugreageren door de Stories van je volgers weer te delen met een leuke comment erbij of in een DM reageren op iets wat je gemeen hebt met je volger.

Ik heb een aantal voorbeelden van Nederlandse This or That’s verzameld op mijn Pinterest bord.

Een aantal mooie voorbeelden:

this or that instagramthis or that instagramthis or that instagramThis_or_that_instagram

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je niets missen?
Schrijf je in en ontvang nieuwe artikelen direct in je mailbox.

Als extra bonus ontvang je een directe link naar mijn freebee-pagina met daarop onder andere mijn marketing-inhaakkalender en het social media marketingplan in 60 minuten!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.