copywriting roy ishak

SEO Copywriting bij Roy Ishak

In maart reisde ik af naar het toch wel een beetje treurige Almere, om een 3 daagse 1-op-1 training SEO Copywriting te volgen bij Roy Ishak.
Roy is copywriter, content marketeer en SEO-specialist. In mijn werk ben ik veel bezig met tekst, maar over SEO wist ik niet zo veel en het schrijven van ‘direct responsive’ webteksten, die je aanzetten tot actie, dat wilde ik ook graag leren. Met dank aan de scholingsvoucher van het UWV trouwens…

Wat vond ik het leuk en inspirerend. Zo mooi om te zien hoe een mede-ondernemer een heel eigen aanpak heeft over een onderwerp. Want bij het schrijven van SEO teksten denk je toch niet aan klantvoordelen en klantargumenten? Roy doet dat wel! Juist die combinatie van psychologie en SEO is erg waardevol.

Ik pas de “Roy-methode” veel toe. Bijvoorbeeld om te bepalen welke pagina’s er op je website moeten staan en welke inhoud deze pagina’s moeten hebben.

Ik help er ook veel klanten mee om te bepalen wat onderwerpen zijn die binnen de markt leven en over welke onderwerpen je kunt bloggen. Zodat je goed gevonden wordt én aansluit op de vragen van je doelgroep. Dit levert je een expert-status op.

Bijvoorbeeld als je mediator bent, dan kun je schrijven over wat een mediator doet, maar wist je dat mensen zoeken op “exit mediation” of “mediation arbeidsconflict mislukt”? Als jij dit gebruikt in je blog ben je dus supergoed vindbaar (want mensen zoeken hierop in Google) én sluit je helemaal aan bij de vraag van je doelgroep.

Wil jij voor jouw bedrijf een document met 10-15 blogonderwerpen met keywords en de inhoud? Onderwerpen waarop gezocht wordt en daarmee je vindbaarheid in Google verhogen?
Geef mij je bedrijfsonderwerp en voor een prijs van € 149,- ontvang je het van me!
Laat je gegevens achter via mijn contactformulier en ik neem contact met je op!

Wat deze trip mij ook nog leerde, over het verblijf in een andere stad voor je werk:

  • Als je ergens een nachtje verblijft, in je uppie; geef een paar tientjes meer uit voor een hotelkamer in het centrum (in plaats van zoals ik te verblijven in een treurige B&B zonder breakfast in the middle of nowhere)
  • Neem je portemonnee mee, zodat je je cursusleider niet om een lening hoeft te vragen

Meer weten over Roy Ishak? De video-serie over Klantvoordelen op zijn website is een aanrader!

Wil je niets missen?
Schrijf je in en ontvang nieuwe artikelen direct in je mailbox.

Als extra bonus ontvang je een directe link naar mijn freebee-pagina met daarop onder andere mijn marketing-inhaakkalender en het social media marketingplan in 60 minuten!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.