Marketing Inhaakkalender 2021

Marketing Inhaakkalender voor 2021

Plannen maken voor het nieuwe jaar… Daar is het nu de tijd voor!
Om het je nog gemakkelijker te maken, heb ik de Marketing Inhaakkalender ontwikkeld. Je kunt hem heel gemakkelijk downloaden door je mailadres helemaal onderaan deze post achter te laten.

Op de planner staan een heleboel bijzondere data, die je kunt gebruiken als inspiratie voor bijvoorbeeld Social Media posts. Maar je kunt er ook je eigen plannen en evenementen op noteren, zodat je per half jaar kunt zien waar je naartoe kunt werken en welke promotie je nog extra aandacht moet geven.

Vooruit inplannen

Mijn tip om ervoor te zorgen dat je regelmatig op Social Media zichtbaar bent; plan op een vast tijdstip je berichten in. Ik ga er meestal een half uurtje per week voor zitten en plan berichten in voor de aankomende week, zodat ik er de rest van de week niet echt omkijken naar heb. Heb ik wel iets te melden dan kan ik dit nog extra plaatsen. Blijf je accounts natuurlijk wel volgen, zodat je kunt reageren als iemand op jouw berichten reageert.

Weten hoe je de Marketing Jaarplanner kunt gebruiken? Lees het hier!

Marketing Inhaakkalender downloaden

Je ontvangt een directe link naar mijn marketing-inhaakkalender, maximaal 2x per maand een mail als er een nieuw artikel op de website staat en uitschrijven is heel gemakkelijk.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *