Marketinginhaakkalender 2022

Marketing Inhaakkalender voor 2022

In mijn inhaakkalender vind je bijzondere data voor het komende jaar. Data waarmee je haakjes kunt maken voor je social media en blogs. Je kunt hem heel gemakkelijk downloaden door je mailadres onderaan deze post achter te laten.

Sinds 2013 kun je op mijn website aan gratis inhaakkalender downloaden. Ik moet eerlijk zeggen, dit jaar heb ik getwijfeld of er weer een zou komen.

Omdat ik op Insta advertenties voorbij zie komen die dit zeggen:
“Start vandaag nog met jouw ultieme social media strategie met deze inhaakkalender”

“Vul jouw contentkalender in één keer”

Deze uitspraken laten je geloven dat als je een inhaakkalender gebruikt, je in één keer klaar bent met je social media voor een heel jaar. Er zijn namelijk bedrijven die een soort eenheidsworst aanbieden. Ik geloof daar niet in. Een succesvol social media kanaal is zo persoonlijk mogelijk, ook als je een groot bedrijf bent.

Wat je met deze kalender wél kunt is persoonlijke content maken rondom verschillende belangrijke dagen die er zijn. Kies dan voor inhakers die voor jouw bedrijf relevant zijn en verzin er iets unieks bij. Met deze inhaakkalender mis je in ieder geval nooit meer een dag om op in te haken!

Op de planner staan een heleboel bijzondere data, die je kunt gebruiken als inspiratie voor bijvoorbeeld Social Media posts. Maar je kunt er ook je eigen plannen en evenementen op noteren, zodat je per half jaar kunt zien waar je naartoe kunt werken en welke promotie je nog extra aandacht moet geven.

Vooruit inplannen

Mijn tip om ervoor te zorgen dat je regelmatig op Social Media zichtbaar bent; plan op een vast tijdstip je berichten in. De meeste van mijn klanten spreek ik minstens één keer per maand. We bekijken dan welke bijzondere dingen er in hun agenda staan, welke promoties en activiteiten er zijn en bij welke dagen we inhakers kunnen verzinnen. Ik maak dan een contentkalender en plan de meeste berichten in, zodat zij er zelf geen omkijken naar hebben en alleen hoeven te reageren op mensen die een reactie geven. Is er nog iets extra’s te melden, dan plaats ik dat nog extra. Blijf je accounts wel volgen, zodat je kunt reageren als iemand op jouw berichten reageert.

Weten hoe je de Marketing Jaarplanner kunt gebruiken? Lees het hier!

Marketing Inhaakkalender downloaden

Je ontvangt een directe link naar mijn marketing-inhaakkalender, maximaal 2x per maand een mail als er een nieuw artikel op de website staat en uitschrijven is heel gemakkelijk.