ebook linkedin mkb gratis

Gratis handboek LinkedIn

Ik heb een speciaal e-book voor jullie gemaakt.

Voor bedrijven schreef ik een handboek met daarin tips voor medewerkers om hun persoonlijke profiel op LinkedIn te verbeteren. Want een professioneel profiel op LinkedIn is een prima visitekaartje voor je bedrijf. Helemaal als je medewerkers ook nog zover krijgt dat ze als ambassadeurs voor je organisatie zelf berichten gaan plaatsen.

De tips voor het optimaliseren van je profiel en het vergroten van je netwerk zijn natuurlijk ook voor ZZP-ers prima te gebruiken.

In mijn LinkedIn handboek vind je tips om je profiel op LinkedIn te verbeteren, je netwerk te vergroten en contact te houden met je netwerk. Allemaal laagdrempelig en gerecht op “doen” zoals je van mij gewend bent.

En het leuke is; ik heb inmiddels bij een aantal bedrijven een online training mogen geven voor medewerkers om deze tips direct toe te passen! Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op!

Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. En verspreid dit handboek gerust onder je collega’s of andere geïnteresseerden!

PS: als je op onderstaande knop klikt wordt het e-book direct gedownload. Je hoeft je mailadres dus niet achter te laten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *