facebook bedrijfspagina verwijderen

Bedrijfspagina op Facebook verwijderen of samenvoegen

Een klant nam contact met me op; hij had per ongeluk 2 bedrijfspagina’s aangemaakt op Facebook. Dat was niet de bedoeling…
Als je 2 bedrijfspagina’s hebt op Facebook en er één wilt overhouden zijn er 2 opties:
1. Samenvoegen van de pagina’s
2. Eén van de pagina’s verwijderen

Pagina’s samenvoegen

Heb je 2 pagina’s met beide likes en wil je de likes behouden? Dan kies je voor de optie “Pagina’s Samenvoegen”. Je vind deze onder de “Instellingen”.
Om de pagina’s te kunnen samenvoegen moet je beheerder zijn van beide pagina’s, de pagina’s moeten hetzelfde adres hebben wanneer het een echte lokatie is en de pagina’s moeten vergelijkbare namen hebben.
Als je pagina’s wilt samenvoegen die verschillende namen hebben, dan kan het zijn dat je eerst de naam van de pagina moet aanpassen zodat deze meer op elkaar lijken.
Je verzoek wordt altijd eerst bekeken door Facebook. Je vind-ik leuks en check-ins worden gecombineerd, maar de berichten foto’s en dergelijke van de samengevoegde pagina worden verwijderd.

 facebook bedrijfspagina verwijderen

Pagina verwijderen

Wil je je Facebookpagina verwijderen? Onder Instellingen vind je ook de optie “Pagina Verwijderen”.
Facebook geeft je 14 dagen de tijd om je te bedenken. Je pagina blijft online en wordt na 14 dagen permanent verwijderd.

Wil jij wél verder met Facebook, zie je de meerwaarde voor je eigen zichtbaarheid, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag verder tijdens een een-op-een sessie!
In 2 uur onthul ik je mijn geheimen voor een perfecte Facebookpagina.

Wil je nieuwe artikelen direct in je mailbox ontvangen?

Plus: je ontvangt een directe link naar mijn marketing-inhaakkalender!
Je ontvangt maximaal 2x per maand een mail van me en uitschrijven is heel gemakkelijk.